Till innehåll på sidan

Inriktning

Antal: 8

 • Naturprogrammet på Östra Real

  Naturvetenskapsprogrammet

  Naturvetenskapsprogrammet är valet för dig som gillar matematik, fysik, kemi och biologi och vill jobba inom det naturvetenskapliga området i framtiden. Målet för dina studier är att kunna upptäcka, formulera och lösa olika problem på ett kreativt sätt.

 • Studieplats

  Samhällsvetenskapsprogrammet, specialpedagogisk profil

  Samhällsprogrammet med specialpedagogisk profil inom AST (Autismspektrumtillstånd) är en högskoleförberedande teoretisk utbildning som vänder sig till dig inom autismspektrumtillstånd som vill studera på och är behörig till det samhällsvetenskapliga programmet.

 • Samhällsprogrammet på Östra Real

  Samhällsvetenskapsprogrammet

  Samhällsvetenskapsprogrammet utvecklar dina kunskaper om samhällsförhållanden i Sverige och världen i övrigt, om samspelet mellan individ och samhälle samt om hur människors livsvillkor varierar över tid och rum.

 • Språkintroduktion

  Östra Reals gymnasium erbjuder introduktionsprogrammet språkintroduktion för dig mellan 16 och 20 år som vill utbilda dig vidare på gymnasiet, men ännu inte har godkända betyg i svenska och andra ämnen.

 • Ekonomiprogrammet på Östra Real

  Ekonomiprogrammet

  Väljer du att gå ekonomiprogrammet kommer du få lära dig om ekonomiska förhållanden i samhället, handel mellan länder, och företagens roll och ansvar.

 • Prova på

  Prova-på tillfällen vårterminen 2018, för dig som funderar på att söka till samhällsprogrammet, specialpedagogisk profil