Skolfakta

Antal: 10

• Om oss

Vårt främsta mål är att ge dig bästa möjliga förutsättningar för fortsatta studier.

Vi kombinerar den lilla skolans närhet med den stora skolans resurser.

• Kontakt

Till oss kan du ta dig med tunnelbanans röda linje till Karlaplan eller Stadion. du kan också åka buss som alla stannar i närheten av skolan.

• Skolstart höstterminen 2020

Höstterminen 2020 och kanske hela läsåret kommer att bli annorlunda, speciellt med tanke på rådande pandemi. Vi kommer att behöva vidta en mängd åtgärder för att förhindra smittspridning.

• Gymnasiemässan 21-23 november

Besök oss i vår monter C14:16 på gymnasiemässan. Där träffar du personal och elever som berättar om vår skola och våra utbildningar.

• Tack för dina synpunkter

Tack för dina synpunkter. Det har blivit ett ärende hos oss och ska användas för att utveckla verksamheten.

Vi återkommer med svar om åtgärder inom kort.

Vänligen, rektor

• Ledighetsansökan

Mentor kan ge ledigt till sina elever max 5 dagar per läsår för enskilda angelägenheter. Sådan ledighet ska sökas i förväg.